促进教育科技经济紧密结合 推动重庆经济快速持续发展

通讯作者:

中图分类号:

基金项目:

Education, Science-&-Technology, and Economy----A Policy Study for Chongqing''''s Sustainable Economy Development
Author:
Affiliation:

Fund Project:

• 文章评论
    摘要:

分析教育科技经济结合对于实施科教兴渝战略及实现两个根本转变的极端重要性,提出选准结合点、实施重点突破,建立重庆科教经济综合研究院及指导委员会,加强政策及法律研究等有利于促进科教经济结合的对策建议。

Abstract:

This paper analyses the importance of combining education with science and technology and economy to implement the strategies of revitalising Chongqing by science and education and to realise two basic transforms. It proposes a set of proposals.

赵月望.促进教育科技经济紧密结合 推动重庆经济快速持续发展[J].重庆大学学报社会科学版,1997,3(4).

• 点击次数:
  • 下载次数:
  • HTML阅读次数:
  • 引用次数:
  • 收稿日期:
  • 最后修改日期:
  • 录用日期:
  • 在线发布日期:
  • 出版日期: